Trygve Mellvang Tomren-Berg
Trygve Mellvang Tomren-Berg, daglig leder i Norsk Fjernvarme. Foto: Øystein Andreas Brekke

Regjeringens forslag om kutt i elavgiften er et lite treffsikkert tiltak for å hjelpe folk som sliter med høye strømregninger, mener Norsk Fjernvarme.

  • Øyvind Zambrano Lie

Oppdatert med kommentar fra Energi Norge. Som Energiteknikk har omtalt, har den avgående regjeringen foreslått å redusere elavgiften med 1,5 øre/kWh. En slik avgift er noe av det som er lettest å ta tak i og eventuelt øke for Arbeiderpartiet og Senterpartiet som nå tar over regjeringskontorene. Daglig leder Trygve...
Artikkelen er 387 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.