østebrøt
Partnerskapet med Cloudberry vil bidra til utviklingen av industrielle digitale løsninger skreddersydd for fornybar energi, sier Stig J. Østebrøt, administrerende direktør i Captiva. Foto: Stein Arne Bakken

Vil kjøpe 60 prosent av selskapet.

Cloudberry Clean Energy ASA har inngått intensjonsavtale med Captiva Capital Partner AS om å kjøpe 60 prosent av Captiva Group. «Hvis den fullføres, vil transaksjonen betydelig styrke selskapets evner spesielt innen utvikling og drift av fornybare eiendeler. Cloudberry ser et betydelig verdiskapingspotensial gjennom oppkjøp og forventer et sterkt resultatbidrag i...
Artikkelen er 336 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.