elaway
Bergenskontoret i Elaway foran den nye logoen. Foto: Elaway

Skal hete Elaway, satser i Tyskland og Sverige.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter to år i det norske lademarkedet, har selskapet investert over 115 millioner i ladeinfrastruktur og tilrettelagt for over 30.000 parkeringsplasser gjennom sin platform. Nå skifter Ladeklar navn til Elaway, og går ut til Tyskland og Sverige.

− Navnebyttet markerer skiftet vårt fra å operere salg og prosess manuelt til å gå over til vår plattformløsning som kan skalere ut i Europa. Vi kommer til å utvide tech- og produktteamet vårt massivt fremover, sier selskapets daglige leder Stian Bjørhei i en pressemelding.

Ladeklar, med utspring i BKK og Hafslund Eco, bygger ut ladeanlegg til næring, boligselskaper og kommuner. Omsetningen for Ladeklar AS har økt 4,5 millioner i 2020, og ligger an til å passere 20 millioner i år.