Nettet i Vesterålen skal oppgraderes for 300–400 millioner kroner. Lofotkraft mener at de har erfaringen som kan sikre en vellykket investering. Foto: Vesterålskraft

Bø kommune har vedtatt å selge sin aksjepost til Lofotkraft.

[abform_energi]
Etter at kommunestyret i Sortland sist fredag vedtok å bruke sin forkjøpsrett til å snappe aksjeposten (30%) fra Øksnes kommune i Vesterålskraft foran nesen til Lofotkraft Holding AS (LKH), har kommunestyret hos naboene i Bø i dag vedtatt å godta budet på sin aksjepost (35%) fra nettopp LKH. Dette skriver...
Artikkelen er 607 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.