sørumsand
Bildet er tatt på Rainpowers verksted på Sørumsand. Arkivfoto: Rainpower

Omsetningen av varer og tjenester til vannkraftindustrien dempet veksten i fornybarnæringen i 2020.

22. november kl. 20:14: Oppdatert med kommentarer fra John Tande, direktør for forskningssenteret Northwind Fornybarnæringen økte totalt sett omsetningen med 15 prosent fra 2019 til 2020, men vannkraftens del av denne omsetningen dempet den totale veksten. Dette kommer fram i den ferske rapporten «Kartlegging av den norskbaserte fornybarnæringen 2020», utarbeidet...
Artikkelen er 471 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.