mast
Foto: Mørenett

En forutsetning for at Mørenett kan ta over nettet fra Statnett.

[abform_energi]
NVE fattet mandag vedtak om omklassifisering fra transmisjonsnett til regionalnett av 132 kV-anleggene som Statnett ønsker omklassifisert i Møre og Romsdal og Trøndelag. NVEs vurdering av disse anleggene er at de - ikke er høyeste spenningsnivå i området eller binder sammen det øvrige transmisjonsnettet og sikrer et sammenhengende transmisjonssystem, -...
Artikkelen er 561 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.