Øystein Søraas er ny daglig leder i Kraftmontasje AS. Foto: Øyvind Ludt

Etter snart 27 år som daglig leder har Oddgeir Anundsen bestemt seg for å sende stafettpinnen videre, men han skal på ingen måte gi seg.

Anundsen har ledet selskapet siden han var med å starte det i 1995. Fra 1. november går han over i en ny stilling som salgs- og markedsansvarlig og forretningsutvikler i selskapet. Samtidig holder han frem som daglig leder i Kraftmontasje Holding AS, hvor han vil arbeide med videre utvikling av...
Artikkelen er 249 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.