Illustrasjonsfoto: Statnett

841 MWh gikk for over 40 millioner kroner i regulerkraftmarkedet da pristaket ble nådd. Det kan skje igjen, tror Statnett.

Mellom klokka 14 og 18 var regulerkraftprisen i de to nordligste prisområdene i Norge om lag 50.000 kroner per kWh, slik Energiteknikk har omtalt. I to av timene ble pristaket for regulerkraftmarkedet, 5000 euro/MWh, nådd. Forbruksaktører som brukte mer kraft enn man hadde planlagt for da man kjøpte inn kraft...
Artikkelen er 709 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.