solbergofoss
Solbergfoss kraftverk leverer kraft i prisområde NO1. Foto: Tormod Hanstad/Hafslund Eco

Om leveranse av 1300 GWh på sju år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hafslund Eco har inngått en ny langsiktig avtale med Hydro for levering av et kraftvolum på 1300 GWh. Halvparten av kraften skal leveres i NO1 (Østlandet) og halvparten i NO3 (Midt-Norge ned til Sognefjorden). Kraften skal leveres i perioden 1. januar 2023 til 31. desember 2029, går det fram i...
Artikkelen er 85 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.