vindturbin
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

I 2021 ble det satt i drift 3,1 TWh ny vann- og vindkraftproduksjon. Det er 4 TWh mindre enn i 2020.

I 2020 ble det nemlig satt i drift 7,1 TWh ny kraftproduksjon, går det fram av NVEs nye rapport om ny kraftproduksjon. Av den nye kraften som kom i 2021, ble 2 TWh satt i drift i årets fjerde kvartal. Forventet mer Vindkraft utgjorde 1,7 TWh av den den nye...
Artikkelen er 432 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.