tetraspar
Illustrasjonsfoto: RWE

Nye jurister og økonomer skal legge forholdene til rette for å utnytte havvinden og utvikle en livskraftig leverandørindustri.

Olje og energiminister Marte Mjøs Persen kunne under åpningen av årets Deepwind-konferanse fortelle forskere og leverandørindustri at departementet er i ferd med å bemanne opp en ny seksjon for havvind i departementet. Avdelingsdirektør Kristin Myskja skal få med seg fire nye medarbeidere med kompetanse innen juss og økonomi til seksjonen...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.