–Gjennom vårt samarbeid skal vi synliggjøre hvilke muligheter byggebransjen faktisk har, sier Lars William Bjørnbakken (t.v.) i Ramirent og Per Åge Nymann i Nettpartner. (Foto: Nettpartner)

Norges største elkraftentreprenør, Nettpartner, har inngått en samarbeidsavtale med utleiegiganten Ramirent om elektrifisering av byggeplasser.

For at det grønne skiftet skal kunne realiseres, og byggherre så vel som byggentreprenører skal kunne opprette en utslippsfri byggeplass, må vi i stor grad elektrifisere byggeplassen, sier Per Åge Nymann, direktør marked og salg i Nettpartner. –Med et økende effektbehov trenger vi bærekraftig samarbeid mellom nøkkelleverandører – i tillegg...
Artikkelen er 471 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.