–Gjennom vårt samarbeid skal vi synliggjøre hvilke muligheter byggebransjen faktisk har, sier Lars William Bjørnbakken (t.v.) i Ramirent og Per Åge Nymann i Nettpartner. (Foto: Nettpartner)

Norges største elkraftentreprenør, Nettpartner, har inngått en samarbeidsavtale med utleiegiganten Ramirent om elektrifisering av byggeplasser.

[abform_energi]
For at det grønne skiftet skal kunne realiseres, og byggherre så vel som byggentreprenører skal kunne opprette en utslippsfri byggeplass, må vi i stor grad elektrifisere byggeplassen, sier Per Åge Nymann, direktør marked og salg i Nettpartner. –Med et økende effektbehov trenger vi bærekraftig samarbeid mellom nøkkelleverandører – i tillegg...
Artikkelen er 471 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.