Administrerende direktør Arnt M. Winther i Lofotkraft Holding AS vurderer fremdeles å benytte seg av forkjøpsretten dersom Sortland kommune overfører deler av Aksjeposten i Vesterålskraft AS til et privat selskap. Foto: Lofotkraft / Tore Berntsen, Visualdays

Lofotkraft kjemper fortsatt med Sortland kommune om aksjemajoriteten i Vesterålskraft.

Slik Energiteknikk beskrev i desember om eierskapsdramaet mellom Lofotraft Holding AS og Sortland kommune om flertallet av aksjene i Vesterålskraft AS, kan det gå mot at Sortland kommune ender opp med en majoritetspost på 53,8 prosent i Vesterålskraft AS. Men – Sortland kommune planlegger å finansiere sitt oppkjøp av den...
Artikkelen er 616 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.