salten
Åpning av energigjenvinningsanlegg ved Elkem Salten i Nordland. Foto: Elkem

Kjøper Kvitebjørn Energis halvdel for å sikre seg økt strategisk fleksibilitet.

Elkem har sikret seg 100 prosent eierskap i Elkem Salten energigjenvinningsanlegg etter å ha kjøpt de resterende 50 prosent av aksjene fra Kvitebjørn Energi, skriver selskapet i en pressemelding. 15. november åpnet statsminister Jonas Gahr Støre det nye energigjenvinningsanlegget ved Elkem Salten i Sørfold i Nordland. Energigjenvinningsanlegget er tett integrert...
Artikkelen er 226 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.