havvind
Illustrasjonsfoto: Ørsted

Har dannet fellesforetak med det norske selskapet Seagust, med utspring i Arendals Fossekompani.

Det statseide svenske selskapet Vattenfall og det norske selskapet Seagust har dannet et fellesforetak for å by på lisenser i både Utsira Nord og Sørlige Nordsjø II. «Norge er et attraktivt marked for oss med enorme vindressurser, og vi er glade for å se den økende støtten fra den norske...
Artikkelen er 158 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.