Myskja
Kristin Myskja, ny ekspedisjonssjef i OED. Foto: Arvid Samland/OED

Kongen i statsråd har i dag utnevnt avdelingsdirektør Kristin Myskja (41) til ekspedisjonssjef i Olje- og energidepartementets avdeling for klima, industri og teknologi.

  • Øyvind Zambrano Lie

Myskja kommer fra stillingen som avdelingsdirektør i samme avdeling, der hun har hatt ansvar for å lede departementets arbeid med havvind, skriver OED i en melding. Hun har tidligere også arbeidet med fangst og lagring av CO2, og ledet utviklingen av Langskip-prosjektet. Myskja har mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i...
Artikkelen er 77 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.