Raggovidda vindpark. Foto: Bjarne Riesto

Mens mesteparten av landet hadde elendige vindforhold og lav produksjon, satte Raggovidda ny nasjonal produksjonsrekord.

2021 var et år med langt mindre vind enn vanlig. I gjennomsnitt produserte norske vindkraftverk kun 93,6 prosent av det som er normalt, går det fram av nye tall fra NVE. Kun 2844 fullasttimer hadde norske vindkraftverk i gjennomsnitt i 2021, ned fra rekorden på 3273 fullasttimer året før. Dermed...
Artikkelen er 533 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.