stange energi
Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Stange Energi Nett blir en del av Eidsiva Energi, og vil bli fusjonert med Elvia.

– Vi er glade for å ha kommet til enighet med Stange kommune. Dette gir de beste forutsetninger for sikker strømforsyning for både husstander og næringsvirksomhet i kommunen, sier konsernsjef Øistein Andresen i Eidsiva i en melding på selskapets nettsider. Stange Energi Nett har nær 12.000 kunder. Får eierandel Stange...
Artikkelen er 242 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.