50 husstander i den kanadiske byen Saint John i provinsen New Brunswick får smarte varmtvannsberedere fra Oso som styres på grunnlag av signaler og anbefalinger fra plattformen Kognitwin Grid fra Kongsberg Digital. Foto: Wikimedia Commons

Kongsberg Digital og Oso samarbeider med et kanadisk nettselskap om å utvikle fleksibilitetstjenester basert på Kognitwin Grid-plattformen.

  • Atle Abelsen

Rundt 50 husstander i den kanadiske byen Saint John i provinsen New Brunswick skal det neste året få sitt behov for varmtvann dekket av den norske berederprodusenten Oso Hotwater AS, styrt etter innsikt fra programvare utviklet av Kongsberg Digital AS. Hensikten med pilotprosjektet som har fått navnet «Blue Battery Project»,...
Artikkelen er 520 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.