enige
Jan Helland Eide (f.v. partner i HitecVision), Ståle Gjersvold, konsernsjef i TrønderEnergi, Odd Inge Mjøen (styreleder i TrønderEnergi), Jon Vatnaland (senior partner i HitecVision).

TrønderEnergi deles i to, kun vannkraften og eierskapet i Tensio blir igjen i det opprinnelige selskapet.

TrønderEnergi og det Stavanger-baserte energifondet HitecVision går sammen om å bygge opp et nytt stort fornybarselskap. Begge selskapene skal eie 50 prosent i selskapet, som ennå ikke har fått navn, og som skal satse stort innenfor fornybar energiproduksjon, elektrifisering og energieffektivisering. 15-20 milliarder Det nye selskapet skal ha hovedkontor i...
Artikkelen er 436 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.