trafo havvind nordsjøen
HVDC-omformerplattform for havvind i Nordsjøen. Foto: ABB

Skal samarbeide om å utvikle trafostasjoner til havs for havvind.

  • Øyvind Zambrano Lie

ABB og Rambøll har signert et memorandum of understanding for å samarbeide om nye prospekter for offshore transformatorstasjoner innenfor havvindmarkedet globalt, skriver ABB i en pressemelding. ABB skal bidra med sin ekspertise innen design og levering av elektrisk utstyr, SCADA styringssystem (Supervisory Control and Data Acquisition), automatisering og telekommunikasjon, inkludert...
Artikkelen er 116 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.