Heimdall Power kan nå installere neuroner med sensorikk ved hjelp av droner. Foto: Heimdall Power

Heimdall Power har utviklet en metodikk for å installere neuroner med droner.

Sandnes-bedriften Heimdall Power AS har siden bedriften ble etablert i 2016 suksessivt utviklet og forbedret sine såkalte neuroner. Dette er en pakke med sensorikk pakket inn i et kulerundt skall, som de klipser på høyspentledninger. Hensikten er å måle temperatur, vibrasjoner, tilt (for å se hvor mye ledningen henger og...
Artikkelen er 378 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.