Solceller
Illustrasjonsfoto: Mostphotos

Det ble i 2021 knapt installert mer solkraft i Norge enn det ble året før.

Ved utgangen av 2021 var det 186,5 MW solkraft tilknyttet det norske strømnettet, 45 MW mer enn året før. Dermed er det ingenting som tyder på at solkraft-installasjonen har tatt av ennå, med eksponentiell vekst. Veksten i 2021 var nemlig knapt større enn de to siste årene. Ved utgangen av...
Artikkelen er 479 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.