Løvås
Konserndirektør Gunnar Løvås i Statnett. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Statnett vil ikke sitte på hendene for å skape et nordnorsk lavprisormåde.

Under et webinar om kapasitet og prisforskjeller mellom nord og sør i regi av Statnett onsdag, kom det fram at selskapet nå er i gang med å utrede ulike måter å øke kapasiteten i nettet for å tvinge mer kraft fra nord til sør. Aktuelle måter å få dette til...
Artikkelen er 974 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.