Rånåsfoss
Ifølge NVE ligger det et stort potensial i oppgradering av våre vannkraftverk (illustrasjon) Foto: Akershus Energi

Høye kraftpriser og salg av infrastruktur trakk opp, solkraften trakk litt ned.

  • Øyvind Zambrano Lie

Akershus Energi oppnådde et resultat etter skatt på 271 millioner kroner i første kvartal, hvorav 114 millioner kroner skyldes salg av aksjer i grønn infrastruktur. Resultatet er 92 millioner kroner høyere enn i 2021. – Vi leverer et solid resultat også i første kvartal 2022. Dette skyldes høye kraftpriser og...
Artikkelen er 321 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.