reservegasskraftverk nyhamna
Det har tatt tid å selge Statnetts reservegasskraftverk på Nyhamna i Møre og Romsdal. Foto: Statnett

Koronapandemien ga tapt fremdrift, den potensielle kjøperen kastet kortene.

Siden 2018 har Statnett forsøkt å selge reservegasskraftverket på Nyhamna i Aukra kommune i Møre og Romsdal, uten hell. I januar skar det seg igjen for Statnett, og selskapet har nå fått forlenget utslippstillatelse for verket til 31. desember 2024. I søknaden til Miljødirektoratet opplyser Statnett at de ikke fikk...
Artikkelen er 551 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.