Blyverket
Forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket. Foto: John Trygve Tollefsen/Forbrukerrådet

– Dette gjør at vi kan videreutvikle tjenesten, sier Inger Lise Blyverket.

  • Øyvind Zambrano Lie

I forbindelse med revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å bevilge fem millioner kroner for å videreutvikle strømprisportalen strømpris.no. – De høye kraftprisene har særlig økt etterspørselen etter informasjon om strømavtaler. Forbrukerrådets tjeneste strømpris.no har doblet besøktalen de siste månedene. Forbrukerne ønsker blant annet å kunne sammenligne fastprisavtaler med spotprisavtaler, en funksjon...
Artikkelen er 283 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.