Adminijstrerende direktør Kjell Are Johansen. Andøy Energi. Foto: Andøy Energi

Det går mot en trippelfusjon eller et annet eiersamarbeid mellom Nordkraft, Trollfjord og Andøy Energi. Andøy kommune har siste ord i løpet av mai.

Konsernstyret i Andøy Energi Holding AS vedtok i går, onsdag 11. mai, å anbefale et eiermessig samarbeid med Trollfjord AS og Nordkraft AS. Endelig beslutning tas i Andøy kommunestyre i mai 2022. Styreleder og administrerende direktør Kjell Are Johansen i Andøy Energi Holding skal orientere kommunestyret i Andøy kommune i...
Artikkelen er 506 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.