aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap). Foto: Bernt Sønvisen

Vil ikke bruke gasseksporten til å presse fram avtaler om redusert krafteksport på utenlandskablene.

En rekke aktører har i det siste tatt til orde for at Norge bør bruke sine gassressurser til å forhandle fram nye betingelser på utenlandsforbindelsene for å redusere krafteksporten. Sist ut er Marius Arion Nilsen (Frp). I et skriftlig spørsmål skriver han at Norge planlegger å øke gasseksporten til Europa...
Artikkelen er 384 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.