haraldrud
Varmesentralen på Haraldrud i Oslo. Arkivfoto: Hafslund

En kald vinter bidro til et rekordhøyt forbruk av fjernvarme i 2021 til tross for at fjernvarmeprisene aldri har vært høyere.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Forbruk av fjernvarme utgjorde rundt 6670 GWh i 2021, som er det meste noensinne, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB). Det er noen nye fjernvarmeverk med i statistikken for 2021 som bidrar til en økning på 23 prosent fra året før, men selv uten disse, var oppgangen på 19 prosent...
Artikkelen er 500 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.