vermot
Alexandre Vermot skal lede Schneider Electric Norge. Foto: Schneider Electric

Alexandre Vermot tiltrer rollen som administrerende direktør for Schneider Electric Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Etter å ha ledet Schneider Electric Filippinene over fire år, er jeg svært glad for å være tilbake i Norden, og spesielt i et digitalt modent land som Norge som akkurat nå opplever store endringer i markedet, sier den nye administrerende direktøren i Schneider Electric Norge i en pressemelding....
Artikkelen er 99 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.