Styrelederne i de to selskapene, Lars Erik Torjussen, i Agder Energi, og Ann-Christin Andersen, styreleder i Glitre Energi. (Foto: Glitre Energi).

Styrene i Glitre Energi og Agder Energi anbefaler sine eiere å fusjonere de to selskapene.

–En fusjon mellom de to konsernene vil skape et kraftfullt nytt konsern som trygger og utvikler mange nye arbeidsplasser i de to regionene. Fusjonen skaper større økonomiske verdier og sørger for videre vekst, sier Lars Erik Torjussen, styreleder i Agder Energi ifølge en pressemelding selskapene sendte ut torsdag 5. mai....
Artikkelen er 696 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.