otta fjernvarme
Solør Bioenergi kjøper fjernvarmeanlegget på Otta i Sel kommune. foto: Eidefoss

Sikrer seg et fjernvarmeanlegg på 6 GWh på Otta.

  • Øyvind Zambrano Lie

Solør Bioenergi har gjennom sitt selskap Solør Bioenergi Varme AS inngått avtale om kjøp av aksjene i Eidefoss Biovarme AS fra AS Eidefoss. Eidefoss Biovarme eier og driver et fjernvarmeanlegg på Otta i Sel kommune, som forsyner offentlige og private kunder i sentrum med omkring 6 GWh biovarme årlig. Solør...
Artikkelen er 186 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.