glitre
Glitre Energis hovedkontor i Drammen. Arkivfoto: Øyvind Zambrano Lie

Grunnet fusjonen med Agder Energi, får Glitre Energi ytterligere ett år til på seg til funksjonell utskilling av nettvirksomheten.

[abform_energi]
Det kommer fram av et brev fra Olje- og energidepartementet til Glitre Energi Nett AS, som hadde søkt om ytterligere ett år til å oppfylle kravet til funksjonelt skille med morselskapet Glitre Energi AS. Den nye tidsfristen for Glitre er nå 1. juli 2023. Koronautsettelse Opprinnelig var tidsfristen for kravet om...
Artikkelen er 315 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.