Skjenaldfoss kraftverk i Orkland kommune er et av de tolv kraftverkene som Småkraft har kjøpt av Bekk og Strøm og Vattenkraft. Foto: WikipediaWikipedia

Kraftprodusenten Småkraft vil øke reguleringsevnen. Derfor kjøper de tolv kraftverk fra Bekk og Strøm.

– Vi vil utvikle vår evne til å kunne produsere mer kraft når prisene er best, sier administrerende direktør Terje Vedeler hos småkraftprodusenten Småkraft AS. Derfor har de nettopp kjøpt tolv småkraftverk fra en annen småkraftprodusent, Bekk og Strøm AS. De eier 60 prosent av disse tolv kraftverkene, de resterende 40...
Artikkelen er 454 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.