Batterikonteiner på Circle K ved E18 i Bamble. Foto: Circle K

Skagerak Energi har engasjert Circle K for å utvikle morgendagens ladeløsninger for elbiler og anleggsmaskiner.

Skagerak Energi er et halvt år inne i prosjektet «Mobil energi til utslippsfrie byggeplasser», der de innen utgangen av 2024 skal teste batterikonteinere og utvikle metoder og produkter rundt mobile batteriløsninger. Nå har de også inngått et samarbeid med bensinstasjonkjeden Circle K for å teste batterikonteinere som ladestøtte for sine...
Artikkelen er 387 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.