ursula von der leyen
EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen. Arkivfoto: Olaf Kosinsky/Wikimedia Commons

– Markedet fungerer ikke lenger etter hensikten, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Kraftprisene som nå går i været viser nå, av ulike grunner, begrensningene til vårt nåværende kraftmarkedsdesign. Det ble utviklet under fullstendig andreledes omstendigheter, og for fullstendig annerledes hensikter. Det fungerer ikke lenger etter hensikten, sa Leyen under et arrangement i den slovenske byen Bled mandag. – Derfor jobber vi, EU-kommisjonen,...
Artikkelen er 209 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.