havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Mens Statnetts rolle i havnett-utbyggingen fremdeles er uavklart, har Svenska kraftnät fått klar marsjordre og svært fire tøyler.

  • Øyvind Zambrano Lie

Under en debatt på Arendalsuka advarte Statnett-sjef Hilde Tonne mot at konsesjonsbehandlingen i Norge tar svært lang tid, og at avklaringer kommer sent. – Vi har fått i oppgave av den norske regjering å utrede havnett, og er ansvarlig for et samarbeidsforum som skal komme med en anbefaling på det....
Artikkelen er 519 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.