Fra hovedkontoret til Lofotkraft i Svolvær. Foto: Atle Abelsen

Innen 22. august får Lofotkraft vite om de får bruke forkjøpsretten og kjøpe seg opp til majoritetseierskap i Vesterålskraft.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Lofotkraft Holding AS kjemper med Sortland kommune om retten til å kjøpe 188 aksjer i Vesterålskraft AS. Etter en dag i Midtre Hålogaland tingrett i slutten av juni, skulle egentlig tingretten kommet med en kjennelse fredag i forrige uke. Nå skriver lokalavisa Bladet Vesterålen (BLV) at avgjørelsen er utsatt til...
Artikkelen er 834 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.