Strømberg
Carl Christan Strømberg i Solcellespesialisten foran selskapets opplæringssenter i Fredrikstad. Arkivfoto: Solcellespesialisten

– Å ha nok montører til å dekke behovet er noe hele bransjen sliter med, sier sjefen i Solcellespesialisten, som i snitt ansetter en ny person hver dag.

Høye strømpriser og god Enova-støtte gjør at solcellemarkedet er rekordhett. Det har Solcellespesialisten virkelig fått merke. Fra 2020 til 2021 økte driftsinntektene med 57 prosent, fra 104 millioner til 164 millioner. – Bare i juli i år omsatte vi for 39 millioner. Fortsetter det slik bikker vi godt over 400...
Artikkelen er 272 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.