blyverket
Direktør Inger Lise Blyverket i Forbrukerrådet. Foto: Forbrukerrådet

Forbrukerrådet er glad for at NVE foreslår å tvinge nettselskaper å redusere påslaget på pliktstrøm.

På vegne av Olje- og energidepartementet sendte Reguleringsmyndigheten for energi (RME) fredag ut et forslag på høring der de foreslår å pålegge nettselskaper å redusere påslaget de tar på strøm levert til kunder uten strømavtale, såkalt pliktstrøm. Forbrukere som ikke klarer å betale strømregningen blir overført til pliktstrøm fra sitt...
Artikkelen er 377 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.