magdalena
Sveriges statsminister Magdalena Andersson lanserte den svenske strømstøtten onsdag. Foto: Sveriges regjering

Svenska kraftnät skal tilbakeføre sine ekstreme inntekter til husholdninger og bedrifter.

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

Det er ikke bare Statnett som har tatt inn enorme flaskehalsinntekter som følge av de ekstremt høye kraftprisene. Svenske kraftnät har fått inn eksepsjonelt høye flaskehalsinntekter på grunn av prisforskjellene mellom Nord- og Sør-Sverige. Nå varsler den svenske regjeringen at den vil innføre de de kaller et høykostnadsvern for strømprisene...
Artikkelen er 221 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.