Illustrasjonsfoto: Ilja Hendel/Nord Pool

Statnett glemte å sende viktig informasjon om overføringskapasiteter til et balansemarked i 2020.

Reguleringsmyndigheten RME skriver i et brev til Statnett at de ser alvorlig på overtredelsen, og advarer om at gjentatte overtredelser vil medføre overtredelsesgebyr. Statnett svarer at publisering av data til rett tid er viktig for et velfungerende kraftmarked, og bedyrer at de har gjennomgått sine rutiner for å unngå at...
Artikkelen er 204 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.