Trygve Mellvang Tomren-Berg
Trygve Mellvang Tomren-Berg, daglig leder i Norsk Fjernvarme. Foto: Øystein Andreas Brekke

Regjeringen risikerer en «massiv forskjellsbehandling» av bedrifter hvis ikke energitilskuddsordningen også gjelder kjøp av annen fornybar energi enn strøm, hevder Fjernvarmeforeningen.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Det er både viktig og riktig å gi bedrifter som sliter en hjelpende hånd med høye priser på fornybar energi. Men hjelpen kan ikke bare gjelde strømregningen og dermed straffe bedrifter som har valgt andre fornybarløsninger, sier daglig leder Trygve Mellvang Tomren-Berg i Norsk Fjernvarme i en pressemelding. Han...
Artikkelen er 147 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.