Direktør for cyber security i DNV, Boye Tranum. Foto: Atle Abelsen

Leverandører av systemer og tjenester innen IT/OT-trusler merker økt pågang fra kunder i kraftsektoren etter den siste ukas hendelser i Østersjøen og Nordsjøen.

DNV AS på Høvik utenfor Oslo er et av de største aktørene konsulent- og tjenesteleverandørene innen IT-/OT-sikkerhet (cyber security) med mange norske nett- og kraftselskaper på kundelista. Direktør Boye Tranum, med ansvar for cyber security i selskapet, forteller til Energiteknikk at de har merket en viss øknig i pågangen den...
Artikkelen er 364 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.