sonberg
Claus Sonberg får tittelen «Senior Vice President Communication and Marketing» i Statkraft. Foto: Statkraft

Claus Sonberg i analyse og rådgivingsselskapet Zynk AS blir ny kommunikasjonsdirektør i Statkraft.

  • Øyvind Zambrano Lie

×

Registrer deg i dag og få 1 måneds gratis abonnement

– Muligheten til å bruke min erfaring og energi til å gjøre en positiv forskjell på to av de viktigste problemstillingene Europa står overfor det neste tiåret, energisikkerhet og klimakrisen, er en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Statkraft har tidligere vært en av mine største kunder. Det...
Artikkelen er 194 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.