engene solpark
Kristil Håland Helgerud i Skagerak Kraft sammen med Sveinung Isaksen og Sebastian Farmen på tomten til Engene Solar. Skagerak Kraft

Allerede neste høst kan 9300 bakkemonterte solcellepaneler settes i drift på en nedlagt sagbrukstomt i Hvarnes i Larvik.

  • Øyvind Zambrano Lie

Greenstat går nå sammen med Skagerak Kraft for å utvikle en solcellepark i Lågendalen i Vestfold. Gjennom det felles selskapet Engene Solar planlegger de å bygge det første pilotanlegget i Hvarnes i Larvik kommune. Solparken har en makskapasitet på 6,1 megawatt peak (MWp). Parken vil produsere opp mot 6,5 GWh...
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.