reka
Nexans har fått myndighetenes tillatelse til å kjøpe Reka Cables. Foto: Tapio Aulu/Reka Cables

Oppkjøpet av det finske selskapet skal styrke Nexans’ posisjon i Norden.

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Nexans har inngått en aksjekjøpsavtale med Reka Industrial Plc om å kjøpe opp Reka Cables, skriver Nexans i en pressemelding. Reka Cables, som ble grunnlagt i 1961, driver med produksjon av ledninger for lavspenning og mellomspenning for distribusjonsnett og installasjon. Selskapet har ifølge meldingen 270 ansatte, en omsetning som forventes...
Artikkelen er 190 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.