fagne
Ingrid Therese Tjøsvold, ny direktør i nettselskapet Fagne. Foto: Fagne

Ingrid Therese Tjøsvold er ansatt som direktør i nettselskapet Fagne.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hun overtar etter Magne G. Bratland, som sluttet 1.oktober for å lede Sira-Kvina kraftselskap. Tjøsvold kommer fra en stilling som divisjonsdirektør i Norsk Gjenvinning. Hun har over 25 års ledererfaring, blant annet fra PEAB Asfalt, RenoNorden Norge ASA, Rieber&Søn Norge ASA og Mesta Drift, skriver Fagne i en pressemelding. Tjøsvold...
Artikkelen er 91 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.