Liina Veerme
Liina Veerme, konsernsjef i SKS. Foto: SKS

Salten Kraftsamband overtar NTEs eierandel på 50 prosent i SISO Energi AS, samtidig som NTE går inn som medeier i SKS.

«Samarbeidet skal gi SKS handlingsrom for videre vekst og utvikling, samt bidra til at SKS fortsatt skal være en attraktiv kompetansearbeidsplass i Saltenregionen. Økt produksjon av fornybar energi skal bidra til å sikre fremtidig grønn industrivekst, positive ringvirkninger og lokale arbeidsplasser», skriver selskapene i en børsmelding. SKS sitt hovedkontor skal...
Artikkelen er 340 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.